六本木焼肉 Kintan

kintan_1

kintan_2

kintan_3

kintan_4

kintan_5

恵比寿に続き2店舗目となる「焼肉 Kintan」。店のコンセプトである焼肉とワインが自然に溶け込むようなイメージを創出。高級感を感じさせるサービスとメニュー構成に、カジュアルで親しみやすいデザインを掛け合わせた店舗を目指した。
六本木という世界有数の繁華街に合うイメージ。まさにクールでスタイリッシュに焼き肉とワインが楽しめるような空間に仕上がった。(小川訓央/上海R.I.D)

 

「六本木焼肉 Kintan」
所在地:東京都港区六本木6-1-8 六本木グリーンビル2F
オープン:2014年4月8日
設計:上海R.I.D. 小川訓央 延川聡志
床面積:168㎡
客席数:60席
Photo:ナカサ&パートナーズ

 

 

The grilled meat restaurant “Yakiniku Kintan” opened their 2nd store in Roppongi area following the 1st store in Ebisu. We created the image where store’s concept, grilled meat and wine, naturally blend in to. The restaurant has high-class services and menus so we tried to add casual and friendly taste by interior design.
The restaurant suits the scenery of Roppongi, one of the biggest bustling areas in the world, and guests can enjoy meat and wine in cool and stylish way. (Norio Ogawa / Shanghai RID)

 

【Yakiniku Kintan】
Location:Roppongi green building 2F, 6-1-8, Roppongi, Minato-ku, Tokyo
Open:Apr. 8th, 2014
Designer:Shanghai RID  Norio Ogawa Satoshi Nobekawa
Floor area:168 ㎡
Capacity:60 seats
Photo:Nacasa&Partners

 

 

六本木焼肉 Kintan
http://www.roppongi-yakiniku-kintan.com

上海R.I.D.
http://www.rid-sh.com

Nacasa & Partners
http://www.nacasa.co.jp

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
お問い合わせはこちら